Cadou: 7 Pasi Pentru

Realizarea Site-ului

Hai acum in WebClass, invata sa iti dezvolti afacerea in on-line si primesti GRATUIT "Primii 7 pasi pentru dezvoltarea site-ului tau"

Ce vei invata din prezentarile mele?

Vezi acum ce ti-am pregatit!

Ce spun cei cu care am lucrat despre mine?

Am avut ocazia sa lucrez cu Bogdan pe diverse proiecte de-a lungul a 8 ani. Este o persoana de incredere si e capabil sa se adapteze oricarui proiect intr-un timp extrem de scurt. Din punct de vedere tehnic, reuseste atat sa gestioneze particularitatile proiectelor, cat si sa transmita cunostintele sale echipei. Pe langa experienta tehnica, Bogdan este sufletul oricarei echipe si reuseste, prin atitudinea sa mereu pozitiva, sa motiveze oamenii din jurul lui.

Cristian Buda
Cristian Buda Co-owner at Freshbyte, Entrepreneur

Am avut placerea sa lucrez cu Bogdan doar pentru o perioada scurta de timp. Nu dureaza mult ca sa realizezi ca ai de a face cu un developer bun, cu multa experienta in spate, care e interesat de calitatea produsului pe care lucreaza, dar care e si o persoana agreabila. Este pasionat de munca care o depune, chiar si dupa atat timp, si urmareste mereu devina mai bun, atat pentru el, cat si pentru echipa lui.

Cosmin Ciocan
Cosmin Ciocan QA Engineer at Evozon

Bogdan inspira incredere si profesionalism in tot ceea ce face. Experienta pe care o detine l-a propulsat mai departe de granitele unui loc de munca, si l-a indrumat catre indeplinirea unor proiecte personale. Acest lucru demonstreaza maturitate si creativitate, pe langa o mare responsabilitate de a duce la bun sfarsit un plan.
Un om ambitios, si un prieten de nadejde.

Adrian Tiuca
Adrian Tiuca Test Engineer at iQuest Technologies

Bogdan m-a ajutat sa inteleg mai bine nevoile utilizatorilor si cum sa ma axez pe ele economisind timp si bani. Sfaturile lui au ajutat in cresterea proiectului nostru exponential atat din punct de vedere tehnic cat si din prisma strategiilor de marketing aplicate.

Arnold Hauptricht
Arnold Hauptricht Academia de Înfrumusețare Alice Kohan

In cei 3 ani in care am colaborat, Bogdan a dat dovada de profesionalism si experienta, si, ca si team leader, s-a asigurat ca standardele si modul de lucru al echipelor de development e perfect integrat cu cel al echipe de DevOPS, facand munca intre echipe mult mai usoara si placuta.
Cunostintele sale tehnice si viziunea completa a intregului flow de release i-au permis sa ofere sugestii extrem de pretioase pentru research & development, si sa ajute la pastrarea unui "suflet tanar” din punct de vedere tehnologic al tuturor proiectelor cu care s-a intalnit in cariera sa. Bogdan este , cu siguranta, unul dintre cei mai profesionisti si dedicati developeri cu care am avut placerea sa lucrez.

Florin Besleaga
Florin Besleaga Senior System Administrator & Operations Engineer at Cloudtroopers / Lolaent

În ultimii ani am avut plăcerea să lucrez alături de Bogdan, timp în care mi-a demonstrat ce înseamnă calitatea unui produs software din punct de vedere tehnic, dar şi în materie de user-experience. Mereu la curent cu ultimele tehnologii, m-a ajutat să găsesc soluţii optime şi să înţeleg beneficiile din spatele unei decizii.
O persoană dispusă să ajute, dornic de provocări - un coleg şi prieten desăvârşit.

Vlad Horecica
Vlad Horecica Web developer at Array51
Vezi materialele pe care le-am pregatit